Ayura Probio-Herb Juice

 
 
Termékcsaládunk legújabb tagja válogatott összetevőinek és a gyártás során alkalmazott egyedi eljárásnak köszönhetően tökéletes választás immunrendszerünk hatékonyabb működésének támogatására. Kíváló minőségű pro- és prebiotikum található benne. Összetevőinek és a gyártás során alkalmazott egyedi eljárásnak köszönhetően, jótékony hatással bírhat az immunrendszer hatékonyabb működésére Az AYURA PROBIO- HERB ital az ősi Ayurvédikus tudás és a XXI. század legmodernebb nanotechnikája által létrehozott  komplex, minőségi termék.
 
Fogyasztását javasoljuk azoknak,
- akiknek immunrendszere támogatásra szorul,
- akik folyamatos szellemi vagy fizikai igénybevételnek vannak kitéve,
- akik szeretnék a test-lélek-szellem harmóniáját egyensúlyba hozni,
- akik belátják, hogy rohanó, stresszel teli világunkban, vegyszerekkel és tartósítószerekkel teli táplálkozásunk mellett szervezetünknek szüksége van természetes, vegyszermentes segítségre
- akik édesebb ízvilága miatt szívesebben fogyasszák, így akár gyerekeknek is
 
Felhasználás:
 
A növényi elixírt bárki fogyaszthatja, akár folyamatosan is. Gyerekek 3 éves kortól ihatják. Legcélszerűbb reggel éhgyomorra inni sok folyadékkal, gyulladásos bélbetegség esetén evés után. 
Kezdő napi dózisa 30 ml, ami fokozatosan emelhető egészen 120 ml-ig, 1 - 4 részletre elosztva. 
Felbontás után hűtőszekrényben tároljuk, illetve fogyasztás előtt felrázandó!
 
Összetevők: ivóvíz, hibiszkusz, sárgarépa, bengálibirs, zeller, vesebab, Jób könnye, baranarizs, mungóbab, fekete szezámmag, indiai citromfű, chili, gotu kola, sáfrányos szeklice, zöld tea, gyömbér, tamarindusz, koriander gyökér, Moringa, guduchi, méz, édesgyökér, cukornád, guavalé, szőlőlé, almalé, rizstej, zedoária, kurkuma, dokudámi.
 
 
 
A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot, valamint az orvosi kezelés helyettesítésére és gyógyításra nem alkalmas.
Bármely fennálló, ismert betegség esetén használata előtt konzultáljon kezelőorvosával.
Biztonsági okokból gyermekektől elzárva tartandó.
 
 
Gyártási szám és a gyártási idő (nap/hó/év): az üveg nyakán
Származási helye: Thaiföld
Forgalmazza: Ayura Herbal Kft.
Csomagolása: egy üveg netto 500 ml italt tartalmaz.
 
 

ayuraherbal.eu/hu/ayura-probio-herb-juice